POŠTOVANI !

tel –   095/123-0000, luka.technoprom@gmail.com

VRŠIMO SERVISIRANJE ČIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA +  NABAVU , DOSTAVU I UGRADNJU  REZERVNIH DIJELOVA ZA CIJELU HR SVIH VRSTA KLIMA UREĐAJA  , A NAJBOLJE POKRIVAMO SLJEDEĆE BRENDOVE :

PANASONIC, LG, SAMSUNG, GREE, MITSUBISHI, FUJITSU, DAIKIN, MAXON, HAIER , TOSHIBA, SINCLAIR, AZZURI, VIVAX, MIDEA , KOREL,  HITACHI , SANYO , ARGO 

DIREKTNO SA NAŠIM DJELATNICIMA RADIMO U GRADOVIMA I MJESTIMA U BLIZINI GRADOVA :

ZAGREB, RIJEKA, PULA, ZADAR, ŠIBENIK, SPLIT, MAKARSKA, PLOČE, DUBROVNIK, OSIJEK, SLAVONSKI BROD, VARAŽDIN, KARLOVAC

Popravak (rad) vršimo po dogovoru i želji kupca, ovisno u kojem se kupac gradu nalazi .

Prodajemo zaštitne navlake za klime ( za vanjske jedinice )   i daljinske upravljače za sve tipove klima uređaja !

NEŠTO O REDOVITOM ODRŽAVANJU I PERIODIČKIM SERVISIMA :

KLIMA UREĐAJ JE POTREBNO SERVISIRATI – ČISTITI  NAJDALJE 1 PUTA GOBIŠNJE !!!

A PRODAVAONICE, KANCELARIJE, SKLADIŠTA, KAFIĆI, RESTORANI,   PEČENJARNICE TREBAJU OBAVITI    SERVIS SVAKIH 3- 6 MJESECI.

Mi kao firma Vas vodimo u računalu te ćemo Vas kontaktirati kad dođe vrijeme za servis !

PRANJE MREŽNIH FILTERA U KLIMA UREĐAJU MORA  OBAVLJATI VLASNIK KLIME SVAKIH 15 – 45 DANA OVISNO O ZAPRLJANJU I NIVOU KORIŠTENJA UREĐAJA .

U SERVIS SPADA:

1) ČIŠĆENJE ISPARIVAČA KEMIJSKIM PUTEM !

-Isparivač koji se nalazi u unutarnjoj jedinici zagrijava odnosno hladi zrak te se nalazi na usisnoj strani vašeg uređaja. Velike čestice iz zraka se zadržavaju na filtru u obliku mreže kog vi trebate čistiti. Dio zraka i duhanskog dima i prašine iz prostora  lijepe se za stijenke isparivaća te ga prljaju. Nečista površina isparivača gubi kvalitetan kontakt s zrakom i dolazi do pada snage u radu uređaja. Klimi sa prljavim isparivačem potrebno je više sati rada da bi  napravila isti toplinski odnosno rashladni učinak u odnosu na čisti uređaj što se reflektira većompotrošnjom struje jer klima duže radi da postigne temp. i ne smanjuje snagu.

Također je prljav isparivač pogodan teren za stvaranje raznih bakterija !!!

U GOREM SLUČAJU LEGIONARSKA BOLEST (BAKTERIJA LEGIONELLA ) –može završiti sa  smrtnim posljedicama ( teška upala pluća na koje antibiotici ne reagiraju ) !!!

– ovo je vrlo bitno da se radi godišnje kemijsko čišćenje od strane servisa i van garancije !

isparivać se čisti sa posebnim specijalnim kemikalijama koje ne oštećuju aluminij ( samo serviseri koriste, atestirani na dezinfekciju i ubijanje bakterija legionele ) , a  ujedno podižu svu nečistoću, masnoću ,ne djeluju koridirajuće na aluminij isparivača i ne štete strujnim dijelovima

UŠTEDA EL.ENERGIJE REDOVITIM SERVISOM JE DOSTA VEĆA NEGO ŠTO  VAS KOŠTA GODIŠNJA CIJENA  SERVISA, više od 500 kn godišnje uštedite na struji  !!!

2) PREGLED KOMPLETNE INSTALACIJE ! (električne i mehaničke)

-Vanjski dio instalacije izložen je vremenskim nepogodama, suncu, soli, te podložan bržem propadanju. Izolacija ispuca od sunca, nosači korodiraju, a također se može zbog vjetra ili neke druge sile može poremetiti sistem. Može doći do kapanja vode oko spojeva, ili do začepljenja kondenzata zbog prašine i nečistoće (može se čak desiti da počne kapati voda iz unutarnje jedinice).

-Sve spojeve detaljno pregledamo izmijenimo što je potrebno izmijeniti a protok vode očistimo bez obzira što nije došlo do začepljenja kao mjera predostrožnosti.

3) PREGLED PLINA I NADOPUNA PLINA !

Plin se tokom vremena može gubiti iz uređaja (vrlo polagano) pa vam je zbog toga potrebno vršiti redovnu kontrolu.  Gumice ventila na klimi od starosti  otvrdnu , i  tako počnu  propuštati lagano plin u atmosferu . Rezultat malog nedostatka plina  je neprimjetan i stranke ga ne uopće na vrijeme  ne uoče ( misle da je sve u redu ) je pad snage i moguć kvar na kompresoru koji se u kratko vrijeme unutar 10 min pregrije sa manjom dozom plina, neke stranke klimu manje koriste ali plin je stalno pod pritiskom i kad neradi klima i servis ga mora 1 put godišnje pregledavati  a kompresor je najskuplji dio na klimi koji premašuje 50 % vrijednosti cijele klime ( cijena popravka od 2000 kn na više ) .

Ako je tvornički sustav neispravan može se također desiti gubljenje plina !

Klima je uvijek pod pritiskom plina i kad je ugašena i zbog toga stranke koje klimu koriste vrlo malo također moraju vršiti kontrolu odnosno raditi servis na uređaju !!!

Pregledava se na 2 načina, prvi način je mjerenje izlazne temperature iz klime, a drugi manje korišten način je spajanje instrumenata za mjerenje pritiska  na ventile vanjske jedinice .

4) PROMJENA FILTERA !

-Postoje mrežni filtri koji se peru (to radite vi ! ) i filtri koji su jednokratni pa se mijenjaju. TO ĆE ODREDITI NAŠ SERVIS  ŠTO OD TOGA TREBA MIJENJATI AKO JE UOPČE POTREBNO IŠTA MIJENJATI !!!  Ovi MREŽNI FILTERI ISPOD POKLOPCA KLIME  očistite svakih 30 dana !!!

 

PREPORUKA:Servisirajte preko nas uređaj 1 put godišnje-  redovito, bez obzira što ga malo koristite  kako bi vaš uređaj bio , čist imao dovoljnu dozu plina uz minimalnu potrošnju el.energije. Nije dovoljno da vi sami očistite  mrežne filtere najdalje 1 put mjesečno već je potrebno godišnje dubinsko kemijsko čišćenje s posebnim kemikalijama  i pregled  nivoa plina od strane servisa .

Neki ljudi sami na svoju ruku čiste uređaj ili rođaci ili prijatelji  ,nemaju atestirane kemikalije na ubijanje legionera ,niti pregledaju plin .

U slučaju da ne želite redovito obavljati godišnje servise od stručnog servisa  sami snosite rizik zdravlja , povećavate mogućnost zbog malog nedostatka plina kvar na kompresoru min 2000 kn i  zbog zaprljane klime povećavate potrošnju struje kroz godinu korištenja.

 

CIJENA PO DOGOVORU + ODGODA PLAĆANJA 30 DANA !

luka.technoprom@gmail.com

tel: 095/123-0000

Prijave : ponedjeljak-petak 08-16 h

Po terenu radimo cijeli dan i subotom po dogovoru  !

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaš Telefon(napišite broj u jednom nizu,bez razmaka i znakova)

  Predmet

  Vaša Poruka

   

  PRONAĐITE VIŠE KLIMA UREĐAJA I PODATAKA NA STRANICI KLIMA UREĐAJI HRVATSKA